Noch Einmal.

TJENARE FOLKET

Noch Einmal.

Jodå, Noch Einmal, än en gång så fixade mina grabbar, Borussia Dortmund, segern i Tyska Bundesliga. Trots att två omgångar återstår så leder dom med ointagliga åtta poäng, Häja pôjka. Nu blir dä ett par DAB för å fire segern. Vesst i fesk, Dortmund dängde ju Bayern München för nån vecka sen. Och München slog ju Real Madrid för några dagar sen. Och Real som vinner ikväll med 2-1 över Barcelona,och Barca som i sin tur slog ut Milan för ett par veckor sedan. Vad säger det gott folk??? Kommentarer överflödiga. GRATTIS pôjker, ni ska vete att jag har sponsrat er hårt under säsongen. Ja många lådor blir det…

Tommy Svensson den 21 april i nådens år 2012.

Ps. Och som grädde på moset vann pôjkera Tyska Cupen igår, på Berlins Olympiastadion inför fullsatta läktare. Resultatet blev 5-2. Jo men det är grejer dä. Ja visst ja, motståndarna var visst Bayern München.

Tommy Svensson den 13 maj 2012.

One Reply to “Noch Einmal.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *