Vann Måår Tajm.

TJENARE FOLKET

Vann Måår Tajm.

Jodå. Då har man blivit Farfar igen. Vann Måår Tajm. För snart två år sen föddes en grabb och nu blev det en tjej, född den 14 mars. Så visst kan man säja att hon kom med våren. Minsann är det inte samma födelsedag som Albert Einstein, jovisst. Så nu är det storebror och lillasyster, det känns igen.

Ja du Tommy. Känns det inte gammalt att bli farfar igen? Nej det gör det inte, man gör sej inte äldre när man är äldre. Nej nu blev det fel. När man är äldre gör man ner sej. Nej nu blev det fel igen. Äsch jag citerar Evert Taube istället: Jag är som en pojke fast farfar jag är. Det blev bättre.

Och till Robert och Elin, en stolt och rörd Farfar GRATULERAR och dessutom har FBK gått till semifinal men det kanske ni visste…

Tommy Svensson den 24 mars 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *