Dä här ä känsligt dä Tommy.

TJENARE FOLKET

Dä här ä känsligt dä Tommy.

Jag är nästan allergisk mot media och myndigheter som talar om för mig vad jag ska säga och tycka. Det rimliga är, i en demokrati, att folk får tala själva utan hjälp och påtryckningar utifrån.

Jag kan inte säja att jag är anti-rasist, för då skulle jag gilla alla slags människor utom rasister, och det gör jag ju inte, för jag är anti-nazist, anti-fascist, anti-kommunist, men jag är även anti-islamist. Dom tre första plus anti-rasist tolererar man till 300 % i dagens Sverige, men inte anti-islamist. Dä här, dä ä känsligt dä Tommy. Kan inte alla, icke muslimer, som så varmt propagerar för islam förklara er och vad det är i islam som ni finner så positivt? Alla som inte ser med lika positiva ögon på islam tillåts inte protestera, för då sitter rasiststämpeln inpräntad i pannan. Detta faktum verkar tysta de flesta. Visst, vi har en religionsfrihet i Sverige men man behöver inte vara Sverigedemokrat för att man är skeptisk till islam.

”Det finns ingen Gud utöver Gud (Allah) och profeten Muhammed är hans sändebud” lyder den islamistiska trosbekännelsen. Det kristna första budet: ”Du skall inga andra Gudar hava jämte mej”. Tyder inte detta på en ren kollisionskurs, religiöst sett. Jag tror att Sverige viker ner sej, vänder andra kinden till, inställda skolavslutningar i kyrkan, inställda julspel o.s.v. Va, vad hör jag? En ateist uti fingerspetsarna, som värnar om det kristna budskapet. Nej det är inte det, utan jag ser mer på våra kyrkor och dess budskap som en del av vårt kulturarv som ingen bör tumma på.

Jag har inget emot muslimer som anpassar sig efter våra värderingar. Beter sig familjen “normalt” d.v.s. inte bryr sej om sharia-lagar eller halalslaktat kött, kvinnoförtryckande regler o.s.v. och verkligen gör sitt bästa för att anpassa sig, så har jag inget emot den muslimska familjen. Naturligtvis ska dom få använda mattan för att be, vänd mot Mecka, dom fem gånger om dagen som är brukligt. Men eftersom få muslimer verkar vilja anpassa sej eller våga höja rösten när mullorna åberopar sharia-lagar, hedersmordkultur och en kvinnosyn från 600-talet m.m. så får dom ett allt större inflytande och blir en rejäl maktfaktor om ett par tre år.

Personligen tycker jag det är konstigt. Dom har flytt från en regim som har tillämpat islams lagar, så kommer dom hit och vill starta upp lagarna igen.Jag är inte hatisk eller rädd. Jag är bara lite bekymrad för den verklighet som är och som kommer, som inte makthavare och politiker verkar vilja se. Eller tvingas de av media att vara så politiskt korrekta. Jag tror nästan att det bor en islamofob i de flesta politiker när inte media är i närheten. Jodå, det är bra när det är lite ryggrad i våra politiker.

Tommy Svensson den 8 september 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *