BVB, Deutscher Meister!!

TJENARE FOLKET

BVB, Deutscher Meister!!

För sjunde gången i klubbens historia blev idag, minne pôjker, Borussia Dortmund tyska mästare. (för dom oinvigda är det naturligtvis fotboll jag menar). Trots att två omgångar återstår leder dom ligan med ointagliga åtta poäng. Dom tvålade till Nürnberg med 2-0, hemma på Signal Iduna Park inför 80 720 åskådare, samtidigt som enda hotet, Bayer Leverkusen åkte på dalj borta mot FC Köln med samma siffror. Heja Pôjka. Natürlich inställer sej undertecknad i gratulationerna. Dä blir nog nôa DAB i kväll både här på Lingonstigen och nere i Dortmund misstänker jag. Olé hier kommt der BVB… JAAAAAAAAAAA, Jopp hej di hej di hej da…

Tommy Svensson Valborgsmässoafton 2011.

2 Replies to “BVB, Deutscher Meister!!”

  1. Tack för det Everton. Jag trodde dom fick frossa när dom fick stryk av Gladbach senast men dom redde upp det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *