Ett tänt ljus.

TJENARE FOLKET

Ett tänt ljus.

Det är klart att du lever farsan. Jag ser dej varje dag då du sitter på ”din” stol här i köket och din keps ligger ju på hatthyllan i grovingången så visst är du här. För tre år sen sa vi grattis på 77-årsdagen och sjöng ”Ja må du leva”, men ödet ville annorlunda. Här om dan fyllde du 80 år. Inget grattis och inget ”ja må du leva” utan ett tänt ljus vid graven.

Med all respekt för medicinska orsaker så är det ganska lätt att bli far, men att vara en farsa, är det så lätt? Jag hade inget att klaga på. Du fanns där, och en mer underbar farfar till mina ungar gick inte att få.

Snart har tre år gått. Sorgen är som ett hav, till att börja med går vågorna höga sen kommer dyningarna, nån gång blir det helt stilla men dyningarna och vågorna kommer alltid tillbaka.

Tommy Svensson den 26 februari 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *