Nothing but the Truth.

TJENARE FOLKET

Nothing but the Truth.

Wikileaks. ”Hänt Extra” i en uppgraderad version, inte smaskiga detaljer om kändisvärlden utan sanningen om politiker och makthavare. Myndigheter darrar. Sanningen får inte komma fram.

Republikanen Ron Paul skrev: ”I ett fritt samhälle har man rätt att veta sanningen. I ett samhälle där sanningen är ett problem, får vi stora problem”. Det finns säkert ett pris på Julian Assanges huvud (Wikileaks grundare). Att döda sanningen och att döda i sanningens namn, ja det är väl i så fall inte första gången.

FRA-lagen är ungefär att, ”Storebror ser dej” men när folket ska granska vad Storebror gör, då rubbas naturlagarna. Och som jag skrev i inlägget ”Tisdagen den elfte”: Men Tommy, tror du inte att allt som sägs av makthavare, myndigheter och media är sant? Nej och väl är väl det, ofta är jag skeptisk. Men lögner som skapats i maktens korridorer för att ena folket eller skrämma och kuva det, är aldrig lyckat. Det är farligt för härskare när folk börjar tänka, sa någon filosof.

Och som stygge Adolf sa: Folkets stora massa faller lättare offer för en stor lögn än en liten.

Tommy Svensson den 8 december 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *