Här sitter han….

 

Tommy och fruktkorgen på en lastpall på en truck.

….mannen, myten och legenden. Uppgraderad till nästa level, pensionär.

Han tackar återigen för “fruktkorgen”, en avskedsgåva från skiftlaget. “Fruktkorgen” innehöll hela kostcirkeln enligt han själv. DAB, Spaten, Bullens pilsnerkorv och en Bacardi Lemon. En liten Lindetruck ingick också så han kan jobba hemifrån.
– Det blev fuktigt i ögonen, säger han.
Puss å kram!

4 Replies to “Här sitter han….”

  1. Nu vet jag (nästan) allt! VärmlandsBygden har koll på läget. Själv blev jag inte kvar, som du. Men kom tillbaka. Tyckte allt var som förr. Men det jag trodde var en klasskamrat i Birger Kjelléns klass visade sig vara hennes dotter. Nåt hade hänt mellan 1953 och 1998.

  2. Tjenare Lasse Björn(!)
    Tackar så mycket. Jo just nu är man “bara” julledig men det går an det med. Är formellt anställd tills den 18 januari då man fyller 65 på riktigt men jag har semesterdagar att plocka ut, så jag gick redan den 18 dec. Ha er så gött hälsar pensionären.
    Ps. Hur går det för dej da Björne? Jag hörde att pappersbruket i Ortviken skulle läggas ner (men va faan).

  3. Stort grattis till din långa semester som du har framför dig. Vi längtar också till denna dag fast vi får vänta några år till.
    Catharina och Lasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *